0736 167 676 / 0746 539 595

Politica GDPR

Confidențialitatea dumneavoastră este importantă pentru noi!

Este politica Piese Auto Fab SRL de a vă respecta confidențialitatea cu privire la orice informații pe care le-am putea colecta de la dumneavoastră prin intermediul website-ului (https://pieseautofab.ro).

1. Informațiile pe care le colectăm

Prin navigarea pe acest website, serverele noastre pot înregistra automat datele standard furnizate de browser-ul dumneavoastră. Poate include adresa IP a computerului de pe care navigați, tipul și versiunea browserului pe care îl utilizați, paginile pe care le vizitați, ora și data vizitei, timpul petrecut pe fiecare pagină, etc.


Informații personale

Pentru a putea folosi toate funcțiile website-ului nostru, este posibil să vă solicităm anumite informații personale, respectiv:

 • Nume
 • Adresă de email
 • Număr de telefon
 • Adresă de domiciliu
 • Informații de plată


2. Bazele legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Vom prelucra informațiile dumneavoastră personale în mod legal, echitabil și transparent. Vă colectăm și procesăm informațiile personale numai acolo unde avem baze legale pentru a face acest lucru.

Aceste baze legale depind de serviciile pe care le utilizați și de modul în care le utilizați, făcând necesară colectarea și procesarea informațiilor dumneavoastră doar în cazurile următoare:

 • Pentru executarea unui contract la care sunteți parte sau pentru a lua măsuri cu privire la solicitarea dumneavoastră. Informațiile vă vor fi cerute înainte de a încheia un astfel de contract (de exemplu, atunci când furnizăm un produs sau serviciu pe care îl solicitați de la Piese Auto Fab SRL).
 • Pentru a satisface un interes legitim, care nu este ignorat de interesele dumneavoastră de protecție a datelor, cum ar fi pentru cercetare și dezvoltare, pentru a comercializa și promova serviciile noastre și pentru a ne proteja drepturile și interesele legale.
 • Când ne oferiți consimțământul dumneavoastră în acest sens pentru un scop specific (de exemplu, pentru abonarea la newsletter-ul nostru).
 • Atunci când trebuie să vă procesăm datele pentru a respecta o obligație legală.

În cazul în care consimțiți la utilizarea informațiilor dumneavoastră personale, pentru un anumit scop, aveți dreptul să vă răzgândiți în orice moment, dar acest lucru nu va afecta în niciun fel acele prelucrări care a avut loc deja.

Nu păstrăm informațiile personale mai mult decât este necesar. În timp ce păstrăm aceste informații, le vom proteja în cadrul unor mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul, dezvăluirea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizată.

NOTĂ: Vă anunțăm că nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este securizată 100% și nu poate garanta securitatea absolută a datelor. Dacă este necesar, putem păstra informațiile dumneavoastră personale pentru respectarea unei obligații legale sau pentru a proteja interesele dumneavoastră sau ale altei persoane fizice sau juridice.

3. Colectarea și utilizarea informațiilor cu caracter personal

Putem colecta, deține, utiliza și dezvălui informații pentru următoarele scopuri, fără ca informațiile dumneavoastră personale să fie prelucrate într-o manieră incompatibilă cu aceste scopuri:

 • Pentru a vă permite să personalizați experiența pe care o aveți pe website-ul nostru.
 • Pentru a putea procesa orice plăți tranzacționale sau în curs de desfășurare.
 • Pentru a vă furniza produse și/sau servicii.
 • Pentru a vă permite să accesați și să folosiți website-ul nostru, respectiv aplicațiile și platformele de socializare asociate.
 • Pentru a vă putea contacta și comunica cu dumneavoastră.
 • Pentru păstrarea evidenței interne și în scopuri administrative.
 • Pentru analize, cercetări de piață și dezvoltare de afaceri, inclusiv pentru a opera și îmbunătăți website-ul nostru, aplicațiile și platformele de socializare asociate.
 • Pentru a putea derula concursuri și/sau pentru a vă putea oferi beneficii suplimentare.
 • Pentru derularea campaniilor de publicitate și marketing, inclusiv pentru a vă trimite informații promoționale despre produsele și serviciile noastre, dar și informații despre părțile terțe pe care le considerăm de interes pentru dvs.
 • Pentru a ne conforma obligațiilor legale și să rezolvăm eventualele litigii pe care le avem.

4. Dezvăluirea informațiilor cu caracter personal către părțile terțe

Putem dezvălui informații personale către:

 • Furnizorii de servicii terțe în scopul de a le permite să își furnizeze serviciile, inclusiv (fără limitare) furnizorii de servicii IT, stocare de date, găzduire și furnizorii de servere, rețele de publicitate, rețele analitice, jurnalul de erori, colectori de datorii, furnizorii de mentenanță. furnizori de marketing sau publicitate, consilieri profesioniști și operatorii de sisteme de plată.
 • Angajații noștri, contractanții și/sau entitățile conexe.

5. Transferuri internaționale de informații personale

Informațiile personale pe care le colectăm sunt stocate și procesate acolo unde noi sau partenerii noștri, afiliații și furnizorii terți deținem facilități.

Furnizându-ne informațiile dumneavoastră personale, consimțiți la dezvăluirea acestor terți de peste mări.

Vă vom asigura că orice transfer de informații personale din țările din Spațiul Economic European (SEE) către țări din afara SEE va fi protejat de garanții adecvate, de exemplu prin utilizarea clauzelor standard de protecție a datelor aprobate de Comisia Europeană sau prin utilizarea obligatorie a normelor corporative sau a altor mijloace legal acceptate.

În cazul în care transferăm informații personale dintr-o țară din afara SEE într-o altă țară, recunoașteți că părțile terțe din alte jurisdicții nu pot fi supuse unor legi similare privind protecția datelor celor din jurisdicția noastră. Există riscuri dacă un astfel de terț angajează vreun act sau o practică care ar contraveni legilor de confidențialitate a datelor din jurisdicția noastră și acest lucru ar putea însemna că nu veți putea solicita soluții de despăgubire în conformitate cu legile privind confidențialitatea jurisdicției noastre.

6. Drepturile dumneavoastră și controlul informațiilor personale

Alegere și consimțământ:

Prin furnizarea informațiilor personale, vă dați acordul pentru a colecta, deține, utiliza și dezvălui informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Dacă aveți vârsta sub 16 ani, trebuie să aveți și să garantați, în măsura permisă de lege, că aveți permisiunea părintelui sau a tutorelui legal de a accesa și utiliza website-ul, iar aceștia (părinții sau tutorele) au consimțit sa ne furnizați informațiile dumneavoastră personale.

NOTĂ: Cu toate acestea, nu sunteți obligat să ne furnizați informații personale. Dacă nu permiteți furnizarea datelor personale, poate afecta utilizarea website-ului sau serviciilor/produselor oferite prin intermediul acestuia.

Informații de la terți:

Dacă primim informații personale despre dumneavoastră de la un terț, le vom proteja așa cum este stabilit în această politică de confidențialitate.

Dacă sunteți un terț care furnizează informații personale despre altcineva, trebuie să reprezentați și să garantați că aveți consimțământul acestei persoane pentru a ne furniza informațiile personale.

Restricție:

Puteți alege să restricționați colectarea sau utilizarea informațiilor personale. Dacă ați acceptat anterior folosirea acestora în scopuri de marketing direct, vă puteți schimba decizia în orice moment, contactându-ne folosind detaliile de mai jos. Dacă ne solicitați să restricționăm sau să limităm modul în care procesăm informațiile dumneavoastră personale, vă vom anunța cum afectează restricția utilizarea website-ului sau a produselor și serviciilor noastre.

Acces și portabilitatea datelor:

Puteți solicita detalii despre informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră, respectiv o copie a acestora. Când este posibil, vom oferi aceste informații în format CSV sau în alt format ușor de citit. Puteți solicita să ștergem informațiile personale pe care le deținem în orice moment. De asemenea, puteți solicita să transferam aceste informații personale unei alte părți terțe.

Corecție:

Dacă credeți că orice informație pe care o deținem despre dumneavoastră este inexactă, depășită, incompletă, irelevantă sau înșelătoare, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos. Vom lua măsuri rezonabile pentru a corecta orice informații considerate inexacte, incomplete, înșelătoare sau depășite deținem.

Notificarea încălcărilor de date:

Vom respecta legile aplicabile pentru noi cu privire la orice încălcare a datelor.

Reclamații:

Dacă credeți că am încălcat o lege relevantă privind protecția datelor și doriți să depuneți o reclamație, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos și să ne oferiți detalii complete despre presupusa încălcare. Vom investiga prompt reclamația și vă vom răspunde în scris, stabilind rezultatul investigației noastre și pașii pe care îi vom face pentru soluționarea plângerii. De asemenea, aveți dreptul de a contacta un organism de reglementare sau o autoritate de protecție a datelor în legătură cu reclamația dumneavoastră.

Dezabonare:

Pentru a vă dezabona de la baza noastră de date de email sau pentru a renunța la comunicații (inclusiv comunicările de marketing), vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.


CONTACT

 • Telefon: 0736 167 676
 • Email: reclamatii@pieseautofab.ro